21 jan | Till baby

SipSnap

Får vi presenta SipSnap? Denna finurliga uppfinning som underlättar vardagen både för barn och vuxna.

Det är en väldigt smart grej – ett stretchigt lock av silikon som förvandlar nästan vilket glas eller mugg som helst till en spillfri mugg. Locket är dessutom utformat så att det förhindrar glaset/muggen att rulla iväg.

Med detta praktiska lock kan du hålla helkoll på vilket material det är i muggen ditt barn dricker ur. Det är praktiskt att alltid ha ett lock i väskan när ni skall på kalas eller ta en fika på stan.

Locket finns i två varianter – SipSnap TOT som förvandlar glaset till en pipmugg och SipSnap KID för de lite större barnen som förvandlar glaset till en spillfri mugg för sugrör.

Dessutom finns en finess till – ett spillfritt sugrör! Det är självförslutande för att förhindra att drycken läcker ut av misstag. Sugröret kan klippas till en längd så att det passar favoritglaset, -muggen.

Materialet är livsmedelssäker silikon utan tillsatser. Färgpigmentet är laboratorietestat för att säkerställa så att det inte innehåller farliga kemikalier. Silikon är ett inert material som inte bryts ner i naturen eller reagerar med den omgivande miljön. Råmaterialet vid silikontillverkning är oorganiskt och består bl a av kiseldioxid, dvs samma råmaterial som används vid glastillverkning.

Drickpipen och sugröret är tillverkat av extra tuggresistent silikon.

I köksskåpet förvarar du SnipSnap locken staplade på varandra och snäpper enkelt på ett lock på ett glas eller mugg du redan har. SipSnap passar de flesta glas och muggar. Se bara till att lock och glas/mugg är helt torra när du snäpper på locket.

SipSnap passar dessutom lika bra till vuxna som vill njuta av en spillfri vardag t.ex. vid datorn eller i bilen.