28 sep | Leksaker

Höstkampanj Leksaker upp till 20% rabatt

Hösten nalkas och kylan och mörkret smyger sig på. Då kan det vara skönt att ta det lite lugnt inomhus och leka med en ny rolig leksak eller varför inte pyssla, pussla eller måla? Kika in på vår Höstkampanj Leksaker! Här har vi valt ut olika roliga saker lämpliga för olika åldrar till fina kampanjpriser.

Kampanjen omfattar blandade giftfria och hållbara leksaker, pussel, pyssel, spel och målargrejer för olika åldrar:

Leksaker

Hållbara och giftfria leksaker av trä har generellt ett högt PPA (pris per användning). Det som sedan är avgörande är ju förstås hur populär träleksaken är hos barnet. Ofta gillar barn leksaker som har ett enkelt utseende så att barnet förstår den helt enkelt. I kampanjen hittar du leksaker av trä för olika åldrar.
Upp till 20% rabatt på utvalda varor. Gäller tom 230915.

Pussel

Visst är det mysigt att plocka fram lite pussel i höstrusket? Vi har lagt flera pussel till både den yngsta nybörjaren som för till något äldre barnet i kampanjen. Dvs du hittar både knoppussel, rampussel och 4 pussel i låda i kampanjen.

Pyssel

I pyssellådan har vi bl a lagt FischerTip roliga ekologiska byggbitar. De är tillverkade av potatisstärkelse och du fuktar bara bitarna allteftersom du bygger så fäster de lätt med varandra men även på andra material såsom papper, glas, papp eller trä. Pysslet passar åldrar från 3 år och uppåt och svårighetsgraden kan lätt anpassas efter förmåga. De går också lätt att dela om du vill pyssla smått. Riktigt roligt för hela familjen!

Ett annat roligt pyssel är att göra egna stickers. I kampanjen hittar du ett giftfritt lim som fäster om och om igen.

Spel

Vi gillar att spela memory! Det är roligt att spela tillsammans. Men du kan även använda brickorna på andra sätt. Leker du med den lilla som är nybörjare på memory räcker det kanske bara att hitta två lika med alla brickor rättvända. I kampanjen ingår bl a Paddys memo till de allra minsta och Marys Trädgård med vackra naturinspirerade bilder.

Måla

Fingerfärger är alltid roliga. Du vet väl att du också kan använda dem som ”vanliga” vattenfärger? ÖkoNorm ekologiska fingerfärger är helt giftfria och lätta att tvätta bort med vatten. De täcker väldigt bra och vill du ha dem tunnare är det bara att späda med vatten. Lite snabbare går det att plocka fram en målarbok och ÖkoNorm ekologiska vaxkritor så det hittar du också i kampanjen.

Detta och mycket mer roliga saker hittar du i kampanjen!

DEN VI ANVÄNDER Skriven av Anita Tilander 2
Anita Tilander är grundare av Minimundus. Från början som hobbyverksamhet år 1992 och sedan som webbshop år 2000. Hon har utvecklat konceptet med fokus på hållbara, ekologiska och naturnära produkter, helst närproducerade. På fritiden hittar du Anita ute i naturen, ofta på vandring.

Tips: Det är inte långt kvar till jul, knappt 3 månader bara så kanske vill du förbereda en julklapp? Titta om du hittar något bra i vår kampanj!

Exempel på vad som ingår i kampanjen ser du nedan. Vill du se hela kampanjen ?