16 jun | Blandat

Sommarkampanj Outdoor för barnfamiljen

Äntligen är sommaren här. Den kom med värme och lust att tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus. Vi blev så inspirerade att vi drog igång en Sommarkampanj Outdoor för barnfamiljen. Välkommen att kolla in produkter som gör livet utomhus hållbarare, giftfriare och enklare för barnfamiljer!

Outdoor sommarkampanj mobil förlängning
https://minimundus.se/produkt-kategori/outdoor/

Produkter som ingår i kampanjen är:

Hållbara, ekologiska tallrikar, matlådor, muggar och vattenflaskor av rostfritt stål

Rostfria tallrikar är robusta och hållbara och tål att åka i marken många gånger utan att skadas. De är dessutom lätta och smidiga så det är den perfekta tallriken att ta med sig ut. Med sina mjukt rundade former och högblanka fräscha yta är den också lätt att hålla ren.

Matlådorna av rostfritt stål med lock av silikon är lätta att hantera för både barn och vuxen. Dessutom är de läckagesäkra. Locket har en liten flärp som du lätt nyper tag i när du öppna och när du stänger den lägger du på locket och trycker noga ner det runt om så sluter locket helt tätt.

Klean Kanteen har ett stort utbud av vattenflaskor i olika storlekar och modeller som passar både barn och vuxna. Fördelen med dessa flaskor är att det även finns flera olika korkar med olika funktioner, t ex pipmugg, sportkork och öglekork att kombinera med. Materialet är alltid rostfritt stål. Nu tillverkas de till 90% av postkonsumerat återvunnet stål! Riktigt, riktigt bra tycker vi!

Rostfritt stål tar inte åt sig färg eller lukt och är helt fritt från BPA, ftalater och andra kemikalier. Rostfritt stål kan återvinnas gång på gång. Hållbart och giftfritt.

Ekologiska handdukar, bärsjalar, solhattar och muslinfilt

En mjuk och skön handduk med huva är skön att krypa in i efter badet. Tack vare huvan så sitter handduken skönt på plats. Vår stora luvhandduk är hela 100 x 100 cm

Att rulla vagn i skogen på smala stigar är inte helt lätt. Men detta skall inte hindra dig från att njuta av vår vackra natur . Testa en bärsjal!

Minimundus solhatt av ekologisk bomull skyddar även nacken tack vare den längre skärmen därbak.

Minimundus stora, mjuka och luftiga ekologiska muslinfilt är hela 120 x 120 cm. Den är ett luftigt solskydd eller skön som skyddande filt.

Merinoull har en naturlig solskyddsfaktor

Visste du att merinoull har en naturlig solskyddsfaktor som är betydligt högre än både bomull, linne eller viskos och är därför ett mycket bra komplement till de tre S:en – skugga solskyddsfaktor och solhatt – därför tog vi med Janus LightWool t-shirts till dam och herr i kampanjen.

Bra väskor att packa i

Något som underlättar betydligt är bra väskor att packa i – vår ekologiska Barrel week end bag är perfekt. Den blir inte större än vad som behövs. Fyller du den till hälften blir den hälften så stor när du stuvar in den i bilen eller under vagnen. Vill du få plats med mycket är ett tips att du rullar kläder, handdukar och annat som går att rulla. Kombinerar du den med en eller flera wet bags gör du det bekvämt. I PUL-påsar/wet bags lägger du t ex kläderna när de blivit smutsiga. Den stora varianten, Large, rymmer både badkläder och handduk.


DEN VI ANVÄNDER Skriven av Anita Tilander 2
Anita Tilander är grundare av Minimundus. Från början som hobbyverksamhet år 1992 och sedan som webbshop år 2000. Hon har utvecklat konceptet med fokus på hållbara, ekologiska och naturnära produkter, helst närproducerade. På fritiden hittar du Anita ute i naturen, ofta på vandring.

 Exempel på vad som ingår i kampanjen ser du nedan. Vill du se hela kampanjen ?

https://minimundus.se/produkt-kategori/outdoor/