21 feb | Om oss

Hej! Nu har Du hittat in till nya Minimundus! Välkommen!

Vi hoppas att Du skall trivas med vår nya webb-butik.

Minimundus.se har funnits sedan år 2000. Det är hela 16 år. Tiden går snabbt när man har roligt. Under åren har vi ställts inför många svåra utmaningar och knepiga beslut. Vi vill ju kunna erbjuda Dig de bästa produkterna med omsorg om människan, naturen och miljön.

Vår gamla webb-butik har vi under åren uppdaterat och renoverat. Men ni vet hur det är!? Till slut tröttnar man på att renovera. Då vill man bygga nytt och det har vi gjort under de senaste månaderna. Nu äntligen är inflytten klar och vi har tom hunnit bo in oss lite grann. Och det känns riktigt trevligt. Vi trivs riktigt bra och hoppas att Du också kommer att göra det när Du nu tittar in till oss.

Vår nya butik erbjuder också nya trevliga funktioner. Filtreringsfunktionen är en finess. Du kan också skapa ett eget konto med möjlighet att se dina tidigare beställningar.

Välkommen att gå husesyn och kolla in hur det ser ut. Du kommer att upptäcka en hel del nya produkter som redan finns på plats och fler är på väg in. Fraktkostnaden måste vi också berätta om. Den har vi kunnat reducera till max 49 kr med undantag för några extra tunga och skrymmande varor som tydligt framgår vid köpknappen.